Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعلی جلیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پویش مردمی بذرکاری جنگل‌های زاگرس که برای اولین‌بار با مشارکت مردم انجام شد، به پیشنهاد سازمان منابع طبیعی استان کرمانشاه بود.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی سازمان منابع طبیعی استان کرمانشاه، پویش مردمی بذرکاری در ۹ شهرستان استان کرمانشاه با مساحت هدف ۶۵۶ هکتار انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه تصریح کرد: به صورت مستمر در استان کرمانشاه در روزهای جمعه ایستگاه‌های بذر در حال توزیع بذر هستند.

جلیلیان گفت: پویش‌هایی با همکاری دانشگاه‌ها، بسیج، بسیج سازندگی، سازمان‌های دانش‌آموزی، همیاران طبیعت، تشکل‌های مردمی و جوامع محلی حاشیه جنگل‌های زاگرس، خارج از مساحت هدف ۶۵۶ هکتاری مورد نظر طرح پویش مردمی، برای بذرکاری جنگل‌های زاگرس فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: پویش مردمی بذرکاری جنگل‌های زاگرس یک برنامه پنج ساله بلندمدت بوده که قرار است با هدف نهادینه کردن مشارکت مردم در جهت احیای رویشگاه‌های جنگلی زاگرس به صورت مستمر و خارج از برنامه پویش نیز فعالیت کنند و مردم را وارد عرصه حمایت از جنگل‌های زاگرس کنیم.

جلیلیان خاطرنشان کرد: در سیاست راهبردی سازمان جنگل‌های استان کرمانشاه بر اساس برنامه بلند مدت ۵۰۰ میلیون اصله درخت از بذرها و نهال‌های کاشته شده مستقر می‌شود.

وی گفت: از دهم آذرماه سال جاری در یازده استان زاگرسی از آذربایجان غربی تا استان فارس با برنامه احیای جنگل‌های زاگرس به وسیله بذرکاری با مشارکت اقشار و طیف‌های مختلف تا اواسط بهمن ماه امسال انجام می‌شود.

رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه بیان کرد: تمامی بذرهای مصرفی پویش مردمی بذرکاری با همکاری مردم از رویشگاه‌های زاگرس برداشت شده و گونه‌های بومی هستند.

وی افزود: بومی بودن بذر کاشته شده در جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه با هدف عدم انتقال آلودگی از رویشگاهی به رویشگاه دیگر و تطابق شرایط اکولوژیکی هر بذر با رویشگاه خودش صورت گرفت.

جلیلیان ادامه داد: گونه‌های پیش‌آهنگ مثل بادام تلخ، بادام جنگلی، بادام کوهی، ارژن، تنگرس و سایر گونه‌های پیشگام در رویشگاه‌های جنگلی زاگرس استان کرمانشاه، کاشته شدند.

وی بیان کرد: در مناطقی از جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه، که استقرار بنه و بلوط را داشتیم اما به دلایلی کاهش پیدا کردند با کشت بنه، بلوط و گلابی جنگلی عملیات احیا انجام شد.

رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه با اشاره به ارزیابی طرح‌های صیانت از جنگل‌های زاگرس، گفت: در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله ۵۰۰ هکتار از مناطقی از جنگل‌ها که وسعت و تراکم آن‌ها دچار مشکل شده بودند به وسیله طرح صیانت از جنگل‌های زاگرس بذرکاری شده که از نظر ارزیابی‌های دانشگاهی و سازمان‌های اجرایی نتیجه آن موفقیت‌آمیز بوده.

وی با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری جنگل‌های زاگرس پس از بذرکاری، افزود: می‌توان با حمایت مردم شاهد نتیجه مثبت بذرکاری در جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه هستیم.

جلیلیان گفت: بر اساس آخرین ارزیابی‌ها تاکنون ۲۱۰ هکتار از جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه بذرکاری شده و در سه هفته اخیر بیشترین فعالیت انجام می‌شود که تا اواخر دی ماه تمام ۶۵۶ هکتار از مساحت مورد هدف جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه بذرکاری می‌شود.

کد خبر 5385018

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه منابع طبیعی جنگل زاگرس جنگل کاری درختان بلوط منابع طبیعی کرمانشاه ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه آمار کرونا گرگان قاسم سلیمانی سانحه تصادف واکسن کرونا آتش سوزی 9 دی برف روبی لیگ برتر فوتبال ایران جنگل های زاگرس استان کرمانشاه بذرکاری جنگل های زاگرس پویش مردمی بذرکاری جنگل های زاگرس منابع طبیعی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد یوسفی صبح دوشنبه در جلسه شورای شهرستان بردسکن که با حضور شهردار بردسکن و اعضای شورای شهر برگزار شد، اظهار کرد: از ماه‌های آتی اطلاعات میدانی و به هنگام سازی کدهای پستی ۱۰ رقمی انجام و در گام بعدی نسبت به تولید و نصب پلاک بر اساس اطلاعات برداشت شده اقدام می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بردسکن افزود: با انجام طرح مذکور برای هر واحد ملک، یک آدرس یکتا و کد پستی تعیین خواهد شد و خدمت رسانی توسط دستگاه‌های خدمت رسان، مسیر جدید و مطلوب و حالت هوشمند به خود خواهد گرفت.

وی بیان کرد: شهروندان می‌توانند با اسکن کد الصاقی بر روی پلاک‌ها (کیوآر) به اطلاعات شهرسازی ملک خود دسترسی پیدا کنند.

کد خبر 6092041

دیگر خبرها

  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • باخت تیم جوانان زاگرس مهاباد در مرحله دوم مسابقات فوتبال
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس