Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمد جعفری اناری مدیرعامل شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر کرمانشاه با اشاره به گذشت یازده سال از تاسیس این نیروگاه، گفت : طی سال‌های گذشته این نیروگاه در حوزه صنعت برق فعال بوده و بخشی از نیاز برق کشور و استان را تامین می‌کند.

او گفت : علیرغم تلاش همه فعالین حوزه صنعت برق، متاسفانه در زمستان و بهار امسال شاهد خاموشی‌هایی در سطح کشور بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل نیروگاه زاگرس کوثر کرمانشاه در تشریح چرایی این خاموشی‌ها افزود: کمبود سوخت و افزایش قابل توجه مصرف گاز در بخش خانگی از مهمترین علل خاموشی‌های کشور در فصل زمستان بود.

او با بیان اینکه خاموشی‌های بهار امسال هم به دلایل متفاوتی است، افزود: سالیانه حدود پنج تا هفت درصد مصرف برق کشور افزایش پیدا می‌کند و متناسب با این میزان افزایش مصرف، باید ظرفیت نیروگاهی هم اضافه شود که این اتفاق نیفتاده است.

جعفری ادامه داد: در این راستا طی شش سال گذشته باید ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید در کشور ایجاد می‌شد، این درحالی است که تنها ۱۲ هزار مگاوات ایجاد ساخته شده که حدود ۴۰ درصد برنامه پیش بینی شده است.

او گفت: یکی دیگر از علل خاموشی ها، کاهش بارندگی‌ها و کم شدن تولید برق از نیروگاه‌های برق آبی و از سوی دیگر گرمای زودرس و استفاده زودهنگام مردم از وسایل خنک کننده و افزایش قابل توجه مصرف برق است.

مدیرعامل شرکت نیروگاه برق زاگرس کوثر کرمانشاه با بیان اینکه نیروگاه‌ها هرساله برنامه تعمیرات معمول دارند، افزود: این برنامه باید بگونه‌ای اجرا شود که در پیک مصرف که از خرداد تا شهریور است، همه واحد‌ها کاملا آماده تولید باشند، اما امسال این تعمیرات طولانی شد و باعث شد تا در اردیبهشت و خرداد بسیاری از واحد‌های نیروگاهی از مدار خارج شوند و صنعت برق با تمام توان کار نکند.

او ادامه داد: امیدواریم با مدیریت خوب دولت جدید، اقتصاد صنعت برق کشور شکوفا شود و این صنعت که از گذشته جزو برترین صنایع و زیرساخت‌ها برای سایر صنایع دیگر بوده بتواند به جایگاه اصلی خود بازگردد.

او ظرفیت اسمی نیروگاه زاگرس را ۶۴۸ مگاوات اعلام کرد.

جعفری با اشاره به اهمیت مقوله ورزش، گفت: در استان کرمانشاه قهرمانان بسیار خوبی در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله در رشته دوچرخه سواری داریم.

او افزود: علیرغم اینکه در کرمانشاه زیرساخت مناسبی برای این رشته نیست، اما ورزشکاران قهرمان خوبی داریم که ملی پوش هستند و باید از آن‌ها حمایت کرد.

مدیرعامل شرکت نیروگاه زاگرس کرمانشاه گفت: باتوجه به اینکه رئیس هیات و تعدادی از ورزشکاران این رشته از کارکنان نیروگاه هستند و از طرف دیگر استاندار کرمانشاه عضو هیات رئیسه فدراسیون است، حمایت‌های لازم را از آن‌ها خواهیم داشت .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اداره برق شرکت برق توزیع برق برق رسانی نیروگاه زاگرس خاموشی ها صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • سوت شروع مهمترین هفته فوتبال ایران
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد