Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدجعفری اناری» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طراحی و اجرای این پروژه بر روی واحدهای سه و چهار نیروگاه توسط شرکت‌های توانمند داخلی و با هزینه‌ای در حدود ۲۰۰ میلیون ریال انجام شده است.

وی گفت: اجرای این پروژه آن هم در شرایط تحریم نقش بسزایی در تامین برق شبکه سراسری کشور در پیک تابستان که مصرف برق بسیار بالا می‌رود، خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری ادامه داد: با توجه به اینکه نیروگاه زاگرس مستقیم به خط دیاله عراق متصل است با نصب این سیستم بر روی چهار واحد نیروگاه مجموعا ۶۵ مگاوات برق به شبکه سراسری استان اضافه می‌ شود تا امکان افزایش صادرات را فراهم کند.

مدیرعامل شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر گفت: عملکرد بسیار ساده کولرهای مدیا، استفاده از آن‌ها را به عنوان یکی از بهترین روش‌های خنک‌سازی هوای ورودی توربین‌های گازی در سطح دنیا مطرح کرده است.

وی اظهار داشت: در این روش از یک سری پدهای خنک کننده در مسیر عبور هوا استفاده می‌شود که باعث توزیع یکنواخت‌تر آب و نیز افزایش سطح تماس آب و هوا گردیده و راندمان خنک کاری را  به میزان ۱۵ درصد افزایش می‌دهد.

نیروگاه زاگرس کوثر در سال ۱۳۸۹ با ظرفیت تولید ۶۴۸ مگاوات برای تأمین برق شبکه سراسری در کیلومتر ۱۵ محور کرمانشاه - بیستون توسط شرکت توانیر تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

برچسب‌ها انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران کرمانشاه شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق کرمانشاه انرژی برق کرمانشاه شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور نیروگاه زاگرس شبکه سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • برگزاری مجدد کنکور در زیرکوه
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند