Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@09:48:36 GMT

پایگاه دوم اطفای حریق منطقه زاگرس راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۶۵۲۹

پایگاه دوم اطفای حریق منطقه زاگرس راه‌اندازی شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در آیین افتتاح این پایگاه گفت: این پایگاه در کنار مجموعه تفریحی توریستی غار قوری قلعه شهرستان روانسر ایجاد شده است.
انشاالله کولانی افزود: این پایگاه برای اطفاء حریق ۳۶۰ هزار هکتار از جنگل ها و مراتع شهرستان های پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی راه‌اندازی شده و در صورت نیاز بخش‌هایی از شهرستان‌های کرمانشاه، دالاهو و اسلام آبادغرب را پوشش می‌دهد و ۲ تیم پنج نفره آن را پشتیبانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کاهش خسارت های ناشی از آتش سوزی مراتع و جنگل ها از اهداف اصلی راه اندازی این پایگاه است، ادامه داد: ایجاد پایگاه در راستای تسریع در عملیات امدادی و اطفای حریق اثرگذار است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اضافه کرد: برای خرید تجهیزات این پایگاه بیش از ۲۵ میلیارد ریال هزینه شده و یک دستگاه خودروی اطفای حریق و دستگاه های دمنده، فلکس بک، آتش کوب، بیل، شن و ظرف آب ۱۰ لیتری از جمله تجهیزات این پایگاه است.
کولانی اظهار داشت: بعد از آتش سوزی های اخیر منطقه اورامانات و جان باختن تعدادی از دوستداران طبیعت و محیط زیست در حین اطفای حریق انتظارات مردم و به ویژه دوستداران طبیعت در راستای ایجاد پایگاه اطفاء حریق در منطقه اورامانات افزایش یافت و با تاکیدات نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی و پیگیری های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه پس از ۲ ماه این انتظار برآورده شد.
آتش‌سوزی منطقه حفاظت‌ شده بوزین و مرخیل شهرستان پاوه که از روز ششم تیر ماه سالجاری شعله‌ور شده بود، پس از هشت روز خاموش شد.
 سه نفر از نیروهای مردمی منطقه به نام های «مختار خندانی» از مؤسسین انجمن ژیوای شهرستان پاوه، «یاسین کریمی» عضو کمیته عملیاتی این انجمن و نیز «بلال امینی» در حین مهار آتش جان خود را از دست دادند و پیش از این در یک فقره آتش سوزی دیگر در همین منطقه یکی از نیروهای تیپ تکاور انصارالرسول (ص) نیروی زمینی سپاه نیز جان به جان آفرین تسلیم کرد
استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

برچسب‌ها روانسر اطفای حریق کرمانشاه اورامانات منابع طبیعی زاگرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روانسر اطفای حریق کرمانشاه اورامانات منابع طبیعی زاگرس روانسر اطفای حریق کرمانشاه اورامانات منابع طبیعی زاگرس استان کرمانشاه منابع طبیعی اطفای حریق هزار هکتار آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • فرماندار شفت: حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت / ۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • فرماندار شفت:حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت/۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی